SKAB OVERBLIK

Vi har styr på retningslinjerne.

Vi oplever, at rigtig mange mødeplanlæggere har spørgsmål til afholdelse af arrangementer efter fredagens pressemøde d. 23/10-20.
Hos Karrebæksmindefjord har vi styr på retningslinjerne. Er du i tvivl om hvordan du skal håndterer dit arrangement, så lad os hjælpe.

Kontakt
SVAR PÅ SPØRGSMÅL

Må vi samles mere end 10 personer til et kursus, møde eller konferencer?

Ja, det er stadig muligt for møde- og konferencecentre at holde arrangementer med op til 500 deltagere, forudsat at der laves biograf-/skolebordsopstilling, og at deltagerne i det væsentlige sidder ned på faste pladser. Det betyder, at bordopstillinger f.eks. hestesko eller øer, hvor deltagernes ansigter er vendt mod hinanden, ikke er tilladt.

Kravet om en fast plads betyder således også, at deltagerne ikke kan forlade deres pladser for f.eks. at gå ind i et tilstødende lokale til gruppearbejde.

Der skal desuden være minimum 2 kvm. pr. person og holdes 1 meters afstand mellem personerne i lokalet.

Må vi spise frokost eller middag mere end 10 personer samlet?

Nej, hvis I er over 10 personer i samme lokale, må I ikke forlade jeres faste plads og gå ind i hverken en restaurant eller et separat lokale for at spise – heller ikke selvom deltagerne sidder på nye faster pladser i ens retning. I kan enten kortvarigt hente forplejning eller få personalet til at bringe maden ned til jer.

Skal vi bære mundbind på konferencecentret?

Ja, fra torsdag den 26/10 og frem til 2. januar skal mundbind bruges alle indendørssteder hvor offentligheden har adgang. I må tage mundbindet af, når I sidder ned.

Må vi holde en pause udenfor f.eks. gå en tur, hvis vi er mere end 10 personer?

Nej, hvis I er over 10 deltagere til et arrangement, må I ikke forlade jeres plads i mødelokalet for at gå udenfor og snakke med kolleger. I må kun forlade mødelokalet kortvarigt for f.eks. at hente forplejning eller ifm. toiletbesøg.