Hvorfor skal I vælge KBfjord?

Vi giver jer 5 gode grunde til hvorfor jeres møde eller konference skal holdes lige her, hos os.

1.Først og fremmest er pladsen jo altafgørende. Karrebæksmindefjord har nok plads til at rumme alle størrelser møder. Det betyder altså uanset om det er et lille møde, hvor I blot har brug for at komme udenfor hverdagens fire vægge, eller om I skal samle hele organisationen, så har vi pladsen.
Vi har lokaler som rummer alt fra 2-200 mødedeltagere – så plads skal vi nok finde.

2.I den forbindelse skal det også nævnes at alle vores lokaler er lyse, rummelige og har en utrolig god akustik. De store vinduespartier samt ovenlys vinduer, giver hver især et naturligt dejligt lysindfald i vores lokaler. Desuden er der direkte kig til den skønneste natur, da hele Karrebæksmindefjord er omkranset af smuk dansk natur. I de fleste lokaler er der direkte udgang til et dejligt og stort terrasse- og gårdmiljø, som kan benyttes i pauserne hvor man kan trække frisk luft, eller sætte sig i vores udendørs sofaer og nyde solen.

3.Alle vores lokaler er udstyret med det nyeste AV udstyr, som er tilgængeligt for alle når vores lokaler bruges. Desuden sørger vi for at der altid er flipovers, notespapir og kuglepenne klar til jeres møde. Vi sørger også for andre artikler hvis der er noget ekstraordinært I mangler eller søger.

4.Vi ligger som sagt omkranset af den smukke danske natur, og nej det ligger som regel ikke lige ved stationen. Frygt ej, vi ligger kun 10km fra Næstved Centrum. Hvis I kommer i bil, er der altid gratis parkeringspladser, og massere af dem. Kommer I med offentlig transport er det heller ikke et problem, da bussen går fra Næstved Station og lige til vores hoveddør, vi har endda vores et busstoppested.

5.Sidst men ikke mindst, så tilbyder vi forskellige møderpakker og skræddersyer også gerne en pakke, som passer til jeres budget og behov, ud fra jeres ønsker. Alle mødepakker indeholder en eller flere måltider. Hvert måltid består af massere af grønt, godt nødt og hjemmebag der sikrer, at du har energi og overskud til hele mødedagen. Vi tager selvfølgelig forbehold for allergier og præferencer. Ligeledes tilbyder vi overnatningsmuligheder, både i form af nybyggede eksklusive ferielejligheder, eller de hyggelige feriehytter som helt originale og med en helt særlig stemning.

Vi ønsker selvfølgelig at give jer den bedste oplevelse, og dermed sørger for at I får en vellykket dag på Karrebæksmindefjord.