Tid til at komme ud i naturen

Vi tør godt prale med at vi har den skønneste natur lige udenfor.

Vores naturomgivelser skal opleves. Foruden vores dejlige brostensbelagte gård, med hyggelige kroge, så får man altså også en helt særlig autentisk oplevelse, hvis man går sig en tur rundt om området. Vi har kig direkte til fjorden, hvor fiskerne hver dag kommer sejlende forbi. Der er lavet hyggelige ruter rundt på øen, hvor man kan få sig en dejlig gåtur.

Strand og vand

Vi har en af Danmarks smukkeste strande.

Vi er omgivet af vand på vores lille Ø, og samtidig har vi en af de smukkeste strande.
Så uanset vejret, er stranden altid et besøg værd.
Her er mulighed for at gå langs stranden ud langs klitterne, og bare nyde udsigten.

Teambuilding og aktiviteter

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige aktiviteter.

Vi kan både arrangere nogle af Danmarks dygtigste foredragsholdere, som ex. Chris MacDonald, Tue Mantoni, Lars Løkke mv. Eller I kan leje jeres helt egen Ø og blive sejlet ud og selv tilberede mad over bål. Så om I er til speedsbådstur, og vind i håret, eller I har brug for fuldstændig ro, og en session med egen yogaunderviser, så er det altså noget vi sagtens kan arrangere.