Vi er mere klar end nogensinde

Vi glæder os til at se jer

Vi nærmer os stille og roligt tiden hvor vi igen må åbne op hos Karrebæksmindefjord. Det betyder både at forsamlingsforbuddet bliver lempet en smule, udendørs og indendørs servering for restauranter og caféer, samt konferencer og andre kulturaktiviteter.

Og det betyder selvfølgelig at vi igen må byde jer velkommen på Karrebæksmindefjord, private som erhverv. Og vi glæder os, som små børn til juleaften!

Vi er mere klar end nogensinde, og som altid klargør og gør det nemt for jer når I skal holde arrangementer hos os. I kan som altid sammensætte dagen som I ønsker det, eller vi kan hjælpes ad hvis I har brug for dette. Uanset hvad tager vi altid højde for jeres ønsker og behov, og finder altid en løsning.

Hensyn og forholdsregler

Pandemien er stadig over os, hvilket betyder at vi skal til at tage en hel masse hensyn og forholdsregler, mere end vi gjorde i forvejen.

Det giver os en god grund til at investere i noget nyt. Og vi vil gerne forkæle jer endnu mere, når I vælger at afholde jeres arrangementer hos os, hvad end det er møder, konferencer, teambuilding eller hvad det måtte være.

Derfor har vi indgået et samarbejde med Delicate Coffee, som leverer diverse kaffemaskiner til forskellige behov. Det betyder at vi får en Animo Optibean 3 XL Touch. Og ja hvad er det, spørger du? – Det er en allround hel-bønne løsning, hvor den lækreste kaffe bliver serveret af en maskine i eksklusivt design. Så ja, altså en kaffemaskine! Maskinen serverer et bredt udvalg af friskbrygget kaffespecialiteter brygget på friskmalede bønner, og det betyder at I nu kan få andet end filterkaffe til jeres arrangementer. Maskinen er med touch, det betyder også den er nem at rengøre, og herudover brygger den henholdsvis en eller to kopper ad gangen, ergo portionsanrettet, hvis vi kan kalde det dét – hvis dét ikke er coronavenligt, så ved jeg ikke hvad er.

Husk at vi har store sale med højt til loftet, frisk luft og masser af smuk natur omkring Karrebæksmindefjord. Derfor sørger vi også for at jeres arrangementer kan afholdes på den bedst mulige, coronavenlige måde.

Når det så er sagt, er der ikke mere at sige end at vi glæder os meget til at tage imod jer snart igen. I er som altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, booking eller til en sludder for en sladder.