Karrebæksmindefjord på Enø

Det naturlige samlested

De fysiske møder og sammenkomster kan bare en hel del mere end de digitale alternativer vi har været vant til det seneste års tid. Møder og sammenkomster hvor vi ikke bare kun flytter os fysisk, men også mentalt kan bare ikke erstattes. Her tager vi ofte ud af vores vante omgivelser, vi tænker ud af boksen og udvider vores horisont, og det er her vores ideer når helt nye højder.

Hos Karrebæksmindefjord ønsker vi at skabe en base for jer, hvad end det er erhverv eller privat. En base som kan bruges til fester, netværksarrangementer, foredrag, konferencer, teambuilding, et stille og roligt møde, eller hvad end det kunne være.

Vi kan give dig én helt speciel og særlig god grund til at vælge Karrebæksmindefjord som samlested for dine kollegaer, familie eller noget helt tredje. Nemlig – beliggenhed.

Karrebæksmindefjord er placeret på Enø ved Karrebæksminde, tæt på Næstved. Karrebæksminde og Enø er kendt som et udsøgt sted at bade med skønne badestrande, hvor vandet kalder på en dukkert.

Den lille fiskerby som den bliver kaldt er beliggende ud til Smålandsfarvandet, hvor sommerstemningen er i top. Vi er så heldige at have masser af badeliv, en skøn campingplads og restaurationer, cafeer og minigolf. Der findes et udvalg af gode spisesteder helt ned til kanalen, hvor et lækkert måltid mad kan nydes, hvad end du er til fisk, burger, pizza eller grønt. Derudover findes Enø Bageri også ud til kanalen, og det behøver man ikke at have besøgt mange gange for at finde ud af at de serverer en suveræn god hjemmelavet is, som for det ikke skal være løgn, er kendt langt ud over Sydsjællands grænser.

Vi har masser af skøn natur lige udenfor døren, tilbagetrukket fra byen og med overnatningsmuligheder for +100 mennesker. Vi er nemlig placeret i det stille sommerhusområde som gør det til et naturligt valg at vælge os, hvis I ønsker at afholde arrangementer et sted omgivet af skøn natur samt fred og ro.

I foråret og sommeren vrimler det lille Enø med masser af mennesker, og diverse sociale arrangementer. Der er altid mennesker hernede, hvad end de er ude og spise, ude og bade eller bare ude og gåtur. Ja hvis vi skal være helt ærlige, så giver det faktisk sådan en feriestemning at være på Enø.

Måske det var lidt mere end én grund. Hmmm… skidt pyt. Det vi prøvede at sige var at I ikke vil fortryde hvis I vælger at afholde jeres arrangement her på Karrebæksmindefjord på Enø, da vi, hvis vi selv skal sige det – har den dejligste, fredeligste, smukkeste og skønneste placering omringet af fantastiske omgivelser.

Uanset hvad I ønsker at afholde, finder vi altid i fælleskab en løsning som passer til lige præcis jeres ønsker og behov.