Solen skinner, vi griner højlydt gennem den friske luft og vores smil på vores solbrune ansigter breder sig.

Vi giver dig her nogen forslag og gode tips når der skal planlægges sommerfest

Den årlige sommerfest ryster kollegerne sammen og giver et frisk og dejligt pust til fællesskabet på arbejdet. Nu til det store spørgsmål, hvordan får man de gode ideer til den der mega gode sommerfest, og hvordan i alverden stabler man så sådan et vellykket arrangement på benene.

Først og fremmest så planlæg i god tid. Datoen skal fastslås som det første, og det skal gøres hurtigst muligt da det jo helst er alle der skal have mulighed for at deltage. Det er altså det vigtigste her. Sørg herefter at få sendt mail ud med datoen så de kan sætte et stort fedt kryds i kalenderen. Her er tid, sted og tema ikke så vigtigt, bare de får sat datoen af. Dog hvis I overvejer en attraktiv destination, er det også en god ide at reservere plads det pågældende sted i god tid.

Nu er det tid til at tænke om der skal være tema, alt efter hvilket typer som befinder sig på arbejdspladsen kan det jo være alt fra action tema, til 80’er fest, eller hvad det måtte være. Skal det være en DJ, eller skal I have en fedt bandt til at spille – dette sættes selvfølgelig både efter tema og alder/typer. Temaet skal besluttes som noget af det første efter datoen, så underholdning, mad, musik osv. kan tilpasses til teamet.

Efter en lang arbejdsuge skal der fyldes op i depoterne, sørg derfor at dine medarbejder bliver forkælet med lækker mad, og lidt lækkert til ganen – dét kan alle da lide.

Men de skal selvfølgelig ikke bare sidde og danderer den hele dagen, så aktiviteter skal der til. Temaet kan være afgørende for hvilke aktiviteter og underholdning der skal være, men aktiviteter er altid en god ide for at sætte rigtig gang i fællesskabet. Gode aktiviteter, som kræver samarbejde er altid et hit, og måske lidt udfordrende, meeeen I er vel vant til at kommunikere og samarbejde, så en lille udfordring skader vel ikke.  Dog er det vigtig at huske på at alle skal kunne deltage, og at ingen føler sig udenfor – for det er jo ikke meningen. Det skal være hyggeligt og sjovt for alle kollegaer.

Når temaet og aktiviter osv. er fastsat er det en sjov ide at pryde invitationen til festen med lidt af temaet. Dette er også en god ide hvis de skal have noget bestemt tøj eller noget med, f.eks. et bare sneakers hvis der skal laves noget fysisk, eller en varm trøje hvis arrangementet indeholder en tur på vandet, eller hvad det måtte være. Dette giver også en forventning om at festen der bliver inviteret til er gennemført, og det gør som regel også at folk møder op med godt humør og spændte på hvad der skal ske.

Vi håber at det kunne guide jer i retning af den der mega fede sommerfest. Og så er der vidst ikke så meget andet at sige end – rigtig god fornøjelse!