Kursusdage på Karrebæksmindefjord på smukke Enø ved Karrebæksminde og fordelene ved at afholde dem.

Forkæl dine medarbejdere

Går du og overvejer om det kan betale sig at sende dine medarbejder og måske endda dig selv afsted på en eller flere kursusdage. Så skal vi give dig et par gode argumenter for hvorfor lige netop dét at sende dine medarbejder på kursus eller til foredrag er en fremragende idé.

Alle virksomheder lever af kompetencer og for at virksomhedens kompetencer bliver styrket kræver det også at dine medarbejderes kompetencer bliver styrket, da det jo er dine medarbejder som gør at virksomheden lever, for hvem skulle ellers lave alt arbejdet, ikk’. Det behøver ikke kun at være faglige kompetencer, men også de personlige kompetencer. Uddannelse og udvikling er ikke kun en gode som dine medarbejder har, men det sørger for at dine medarbejder bliver klædt på med de kompetencer som fremtiden i jeres virksomhed kræver. Samtidig vokser dine medarbejder og gør at I som virksomhed måske kan stå stærkere end konkurrenten.

..Og helt ærligt, så er det en win-win situation for både virksomhed og medarbejder at komme på kursus. Virksomheden får ny viden og faglige stærkere medarbejder, og den enkelte medarbejder øger sit eget netværk og udvikler sin egen faglig- og personlighed.

Udover det at styrke de faglige kompetencer, følger der altså også en masse andre fordele med. Den enkelte medarbejder får et helt andet overblik, og kan overskue de større, mere pressede processer og dermed arbejde mere effektivt, samtidig med at medarbejderen er bevidst om sin rolle i firmaet. Og i og med at overblikket bliver skærpet bliver evnen til at strukturere og se sammenhænge bedre. Medarbejderen kan arbejde mere selvstændigt og der vil måske også være mulighed for at bruge den enkelte medarbejder til at løse andre og måske flere opgaver, hvilket også hjælper på medarbejderens egen motivation.

Medarbejderen som føler sig set og hørt og formentlig også værdsat, ved at have fået lov til at komme på kursus, skaber en arbejdsglæde sammen med motivationen, og det giver jo uden lige en god stemning på arbejdspladsen. Alt dette skaber også en form for tillid mellem medarbejder og virksomhed, som gør at medarbejderen fastholder sin arbejdsplads, selvom en konkurrent tilbyder mere i løn. Alt bliver ikke gjort op i løn. Det handler også som virksomhed om at vise at man værdsætter sine medarbejder og det kan gøres på mange andre måder end at tilbyde dem en høj løn – tilbyd dem derimod at udvikle sig fagligt og personligt.

Hvis man som virksomhed satser på udviklingen af sine medarbejder, og sørger for at tage hånd om dem som ønsker dette, vil det som virksomhed også være nemmere at rekruttere nye medarbejdere.

På Karrebæksmindefjord ønsker vi at være med til at udvikle lige netop dine medarbejdere hvad end det er personligt eller fagligt. Vi tilbyder både foredrag og kursusdage, som kan være en eller flere dage. Derudover afholder vi også teambuilding og konferencer hvis det kunne have interesse for jer som virksomhed. I kan se alle priser, diverse mødepakker, kommende foredrag og kommende kursusdage på vores kursusside og ellers er I altid velkommen til at give os et kald, så vi kan snakke om jeres ønsker og behov og dermed skræddersy en dag som passer jer.

Vi ses på Enø hos Karrebæksmindefjord