1.Vi ved at nogle møder og konferencer kræver en del plads hvis du som større virksomhed eller organisation ønsker at samle hele dit team. Første gode grund til at vælge karrebæksmindefjord til jeres møde eller konference, er at vi kan rumme alt fra 2-200 mødedeltagere. Det betyder altså også at intet er for småt eller stort til os. Hvad end det er et lille møde, hvor I måske bare har brug for et friskt pust væk fra de vante kontoromgivelser, eller om hele organisationen skal samles af den ene eller anden årsag, kan vi rumme begge dele.

2.Nu når vi er ved snakken om hvor meget kan vi rumme, er vores lokaler også endnu en god grund. Alle vores lokaler er lyse, indbydende og rummelige, med en helt utrolig god akustik. Udover dette har I fra lokalerne direkte kig til den skønne, grønne natur på Enø, og i de fleste af vores lokaler er der sågar direkte udgang til de skønne områder. Vi har et dejligt gårdmiljø, hvor man kan samle sig og trække frisk luft, eller sætte sig i små hyggelige grupper og tage en sludder for en sladder.

3.For det hele ikke kun skal gå op i skøn natur og gode lokaler, er det der teknik jo også rimelig væsentlig, vil nogen mene. Derfor er der i alle vores lokaler opsat det nyeste AV udstyr som er til fri afbenyttelse. Herudover sørger vi altid for flipovers, notes papir, kuglepenge, og hvad I ellers måtte have brug for at diverse artikler til jeres møde.

4.Måske kender I slet ikke til Enø, eller måske I tænker ”Enø, dét er da på landet”. Men faktisk så ligger vi kun 10 kilometer fra Næstved. Og for at gøre det endnu nemmere er det simpelthen plantet et busstoppested lige ude foran vores dør, så hvis du kommer med offentlig transport sætter bussemanden dig af lige til døren, så det skal I ikke lade jer afskrække af. Hvis I derimod kommer i bil/biler har vi altid gratis parkeringspladser og rigeligt af dem.

5.Vi ønsker at jeres møde eller konference bliver en succesfuld oplevelse og vil derfor gerne give jer den sidste og måske bedste grund til at vælge karrebæksmindefjord. Vi tilbyder forskellige mødepakker, og skræddersyer også gerne en pakke som passer til lige netop jeres behov og ønsker. Vores mødepakker inkluderer også måltider, og hvert måltid består af masser af grønt, godt kød og hjemmebag, så vi sikre os at I har energi og overskud til mødet og hele dagen. For uden mad og drikke duer helten ikke, er det ikke rigtigt? Og med mætte maver og klare hoveder er I et skridt tættere på et vellykket møde.
Hvis I ønsker jer at afholde kursus, møder eller konferencer over flere dage, har vi ligeledes også de dejligste overnatningsmuligheder. Vi har eksklusive nybyggede ferielejligheder, eller hyggelige feriehytter som er helt originale med den der helt særlige sommerhusstemning. Og så garanterer vi jer for at I får ladet batterierne op så I er klar til endnu en god dag.

Vi står altid klar til at hjælpe jer eller besvare spørgsmål hvis der skulle dukke sådan nogle op. I er velkommen til at sende os en mail på velkommen@kbfjord.dk eller give os et kald på +(45) 29 91 34 31 og så kan vi sammen tage en snak om hvad I ønsker, og hvordan vi kan hjælpe jer på bedste vis.