Enø kan mange ting, og nu kan det meget mere

Nu har du muligheden for at træne med Oscar på Enø

Enø har nemlig været så heldige at få Oscar Pokriva ned og træne i feriebyen. Oscar er personlig træner, og en rigtig dygtig én af slagsen.

Oscar Pokriva har gennem de seneste år holdt til i Happy2Fitness som ligger i Næstved, hvor han har kørt diverse hold og træningsforløb som personlig træner. Men Oscar er en personlig træner ud over det sædvanlige, for han er nemlig helt vild med udendørs træning. Og udendørs træning i smukke omgivelser siger man da ikke nej til?

Oscar har derfor besluttet sig for at åbne sit eget lille center, i lokaler i feriebyen på Enø. Her er det lille lyse lokale velindrettet med de nødvendige remedier som kan hjælpe Oscars klienter til en bedre kondition, og samtidig råder han over de smukke og skønne omkringliggende udendørsarealer tæt på fjorden og lystbådehavnen.

Det vil sige at under et forløb med Oscar som personlig træner, er der nu udover den sædvanlige træning nu mulighed for træning på Enø både ude og inde, et par gange om ugen, alt efter hvad I planlægger.

Oscar tilbyder virksomheden såvel som privatpersoner at hjælpe i forbindelse med træningsprogrammer. Han opretter som regel hold på max. 10 personer ad gangen, som har muligheden for at købe et program som strækker sig over et par måneder, som er tilrettelagt med helt personlige træningsforløb, tilpasset til lige præcis dig. Desuden har Oscar også nogen virksomheder som kunder, hvor han vejleder og rådgiver dem, og på den måde prøver at skabe et sundere arbejdsmiljø for de ansatte i virksomheden, samt starte små grupper op i selve virksomhederne, hvor de ansatte kan bruge en lille smule tid hver dag på at træne forskellige ting.

Hvis du som privatperson, eller som virksomhed tænker at det lyder spændende, kan du læse meget mere på Oscars Facebook side som hedder ’Oscar Pokriva’. Og så er der ikke andet tilbage end at sige – Rigtig god træning, vi håber på at se en masse af jer hernede i vores skønne omgivelser.

Lidt fra Oscar:

Jeg hedder Oscar og arbejder til dagligt som personlig træner/coach på Sjælland. Jeg er drevet af udvikling og arbejder med flere virksomheder i Næstved, samt enkelte Comwell hoteller på Sjælland. Målet er at skabe sundere arbejdsforhold, bedre medarbejdere og kollegaer ved at sætte fokus på en sundere livsstil. Som noget nyt har jeg udvidet min forretning med et træningslokale på Enø med store ideer og ambitioner. Det skal gerne supplere mine mange klienter jeg har inde i Næstved og min virksomhed tæller til dags dato omkring 75 aktive klienter. Jeg håber vi ses ude på Enø!

Kontakt mig på: