Efterårsferien er populær blandt danskere hvad end det er med eller uden børn

Et par forslag

Vi vil komme med et par forslag til hvad man kan foretage sig i efteråret med og uden børn. Det behøver ikke kun at være i selve efterårsferien, da Enø og Karrebæksminde generel er smuk i løbet af efteråret når bladene begynder at bliver orange, røde og brune, falde af trænerne og skovene boomer af de flotteste efterårsfarver.

Naturen er smuk på Enø om sommeren, men det er den sørme også i efteråret, derfor kan gåturene være lige så skønne om efteråret også. En gåtur er altid en god ide, hvad end det er alene, med en god ven/veninde, din partner eller med hele familien. Hvis I måske trænger til at blive blæst godt i gennem i den skønne efterårssol, kan I tage en gåtur langs vandet på Enø.

Hvis man synes det er lidt køligt efter gåturen, eller inden, eller man bare har lyst til en god kop kaffe og et lækkert stykke kage, eller måske en smurt bolle, kan man tage et smut for Enø Bageren og få varmen. Hvis I ikke har fået nok frisk luft er der også mulighed for at sidde langs vandet, ved broen foran bageren. Her har man udsigt til de lækre fiskerestauranter på modsatte side af broen, samt udsigt lige ned til vandet, og måske kunne man være heldig at se en lille båd, eller måske endda Mette Pan sejle forbi.

Det kan også være man ønsker et større måltid, så kan man smutte lige ned ad gaden eller over på den anden side at broen og få sig et lækkert måltid mad på en af de mange gode fiskerestauranter på Enø. Måske er man slet ikke så meget til fisk – men frygt ej, der findes der også restauranter som Café Vivaldi, Brohjørnet eller Enø Grill og Steakhouse, hvor der er mulighed for en masse lækker mad. Alle restauranter og caféer har mad til både børn og voksne.

Hvis man er så heldig at holde efterårsferie med sine børn eller måske børnebørn, er der som regel altid nogen gode aktiviteter for børn og voksende på Enø i løbet af efterårsferien. Dog skal man være opmærksom på at nogen aktiviteter som førhen at være tilstede på Enø i løbet af efterårsferien, kan være aflyst grundet covid-19.

Aktiviteter eller ej – Enø er bestemt et besøg værd i løbet af efteråret. Enø og de smukke omgivelser danner de perfekte rammer for en skøn, frisk og lang gåtur med eller uden børn i løbet af efterårsferien, med forhåbentlig lidt varme fra efterårssolen på himmelen.