Konfirmation på Enø

Er det tid til at din søn eller datter skal konfirmeres?
Som du sikkert allerede ved, skal en konfirmation i dag planlægges i god tid. Vi får ofte henvendelser op til 3 år før konfirmationsdagen.

Går du med tankerne om at holde din søn eller datters konfirmation tæt på naturen og med mulighed for aktiviteter på dagen, så er Karrebæksmindefjord på Enø et god bud.

Her er der udover gode faciliteter, 5 store lyse lokaler med en kapacitet fra 4- til 120 personer, også rum og plads til at I som fest, kan folde jer ud. Hvad enten om det er inde i vores lokaler, eller ude ved den smukke fjord. Der er også rig mulighed for, at anvende vores nyetablerede minigolfbaner, hvor de unge som ældre mennesker kan hygge sig med en god konkurrence.

Kom forbi og få en gratis rundvisning, hvor I med fordel og kan se vores hyggelige gårdmiljø, hvor I kan nyde det gode vejr på selve konfirmations dagen.

Vi ved af erfaring at mange konfirmander ønsker en dag, hvor de kan sætte deres eget præg. Hos Karrebæksmindefjord har vi uden tvivl de bedste samarbejdspartnere, som bl.a. tilbyder fantastisk bordpynt og lækker mad.

Se dem og få et overblik her.

Kontakt mig for mere inforation eller fremvisning.

Mange hilsner, Signe Mayland