Forårs nyheder hos Karrebæksmindefjord

Vi er glade for at der sker nye ting hos Karrebæksmindefjord, som vi selvfølgelig gerne vil dele med jer.

Opgradering af køkkeninventar ved FJORDEN og ENØ SALEN

Som en ny glædelig ting har vi fået opgraderet køkken inventaret til de tilhørende lokaler FJORDEN og ENØ SALEN. Hvilket betyder at der er ny ovn og komfur og god plads til at anrette maden.

Minigolf

Som et nyt og spændene tiltag, er det fra d. 2 april 2022 muligt at kombinere dit møde, fest, konfirmation eller event med en minigolf turnering. Banen er helt ny og vi glæder os meget til at kunne tilbyde vores gæster muligheden for en god omgang minigolf når I er på besøg.

Nye regler om parkeringsforhold

Vi gør opmærksom på at der er nye regler om parkeringsforhold hos Karrebæksmindefjord. Hvilket betyder at du skal have udleveret et gæsteparkerings kort når du ankommer. Efter udlevering af gæstekort, har du ubegrænset parkering i den tid du opholder dig hos os. Hvis du ikke får gæstekort, kan du igennem din parkering app få 2 timers gratis parkering, herefter er der betaling. Vi anbefaler derfor at du altid sørger for at henvende dig til os og får udleveret dit gæsteparkeringskort.