KOM OG HEP: Oscar Pokriva skal officielt slå verdensrekorden med 8.000 pull-ups på 24 timer.

Motiveret. Kampklar. Fokuseret – med ømme og ru håndflader. Det er mindsettet og tilstanden hos den 23-årige Oscar Pokriva fra Næstved, der har sat sig for at slå den nuværende verdensrekord i pull-ups som er på nuværende tidspunkt 7.715 på 24 timer. Eventet finder sted på det grønne område her ved Karrebæksmindefjord og Danland.

Oscar, der til daglig hjælper andre med at komme i bedre form som personlig træner har tidligere udtalt omkring hvorfor han kastede sig over at skulle lave en masse pull-up som rekordforsøg. “Jeg har altid lavet mange af dem, og jeg har altid godt kunnet lide øvelsen. Så tror jeg bare, at jeg en dag sad og tastede og fandt ud af, hvad rekorden er. Så tænkte jeg: Den kan jeg godt slå”.

Hvor armene hos de fleste ofte bliver rimelig møre efter få gentagelser, bliver Oscar Pokriva ved med at løfte sin kropsvægt – helt uden hjælp. Viljen fejler absolut ingenting – og han er sikker på, det nok skal lykkedes. Hans mål er at lave 8.000 pull-ups på et døgn, hvilket svarer til lidt over 333 i timen.

Læs mere om eventet her: Verdensrekordforsøg i pull-ups

En god sags tjeneste

Ønsket om at slå verdensrekorden er også forbundet med at sætte fokus på noget som rigtig mange kæmper med, og som den 23-årige personlige træner tidligere selv har været igennem. For et år siden blev han diagnosticeret med angst. Angsten blev udløst af en mild hjertefejl, han blandt andet mærker i styrkelokalet.  Det er samtidig en kærkommen måde at sætte fokus på en god sag. Oscar vil nemlig samle penge ind til Psykiatrifonden som en del af hans vej mod verdensrekorden. Målet er, at samle en halv million ind til fonden.

“Når jeg træner og får de her dobbeltslag, så er det meget ubehageligt. Så sker der så mange svingninger i din puls rytme, så hvis min puls er høj nok i forvejen, sker det, at jeg simpelthen bliver dårlig, og jeg plejer ikke at kunne stå på benene, når det lige sker.” I dag har han dog angsten under kontrol, men vil gerne sætte fokus på mental sundhed. “Der er simpelthen så mange derude, der sidder med det i flere år af andre årsager. Det behøver ikke være noget med hjertet, det kan også være socialangst, og der er depressioner og stress tilfælde, som også ligger inden for samme kategori.“

Vi er stolte over at kunne være sponsor til denne gode sag og Oscar – sammen med andre lokale virksomheder.

 

Virksomheder som har leveret følgende:

Herrestrup Creative for at lave hjemmeside: www.oscarpokriva.com

Hartmann FOTO for at skyde billeder, samt deltage som fotograf til eventet

IamCreative for at lave de videoer.

Willmedia for at levere det kamera setup, der skal fungere som livestream på eventdagen.

Følgende virksomheder til at levere hele scene opsætningen:

AV-Huset (lyd og lys)

Børge Jakobsen & Søn A/S for overdækning med stillads

– Comwell Køge for sceneelementer

Happy2fitness.dk for træningsstativ

BAUHAUS Danmark (Næstved)

Følgende virksomheder til at levere mad og drikke:

Karrebæksminde Minigolf

NOERs To Go

Go’ Appetit

– Enø Kød

Følgende Virksomheder der har leveret sponsorat:

– Fly ejendomme

Frede Andersen & Søn

Kenmay, Ledernetværk

Karrebæksmindefjord

Supeo

Brudlykke A/S

KvalitetsRevision

– Bogholderiet Bech

– Comwell Køge Strand

Gentlemen’s

– Arbejdspladskonsulent

– Click in

Følgende virksomheder til at hjælpe plejning af Oscar:

Mobil-saunagus.dk

Fysioterapi og Sundhed

BodyPoint

Følgende virksomheder til at hjælpe med mad:

– Rema 1000 karrebækvej

Mydietpal.dk

Stay Strong Skyr

Følgende virksomheder til El/Vand og materialer:

Hemmingsen El

V. Jørgensen A/S

– SDS Rengøring

Crazy Daisy – Næstved og GLØD leverer fest lørdag aften med dj og drinks