For 7. gang har Karrebæksminde Triatlon været rammen for glade top atleter og motionister som har skabt folkefest i byen.

I 2020 blev stævnet aflyst og sidste år blev det gennemført med en række restriktioner. I lørdags kom folkefesten til Karrebæksminde, da strand gæsterne blev skiftet ud med ca. 750 atleter som klokken 12.00 hoppede i blå   hav, hvor der blev svømmet 950 m, efterfulgt af 50 km på cykel i bakket terræn og dertil afsluttede de med 10 km løb i det smukke naturområde i Karrebæksminde og på Enø. Publikum var med på hele ruten og heppede på nære og fjerne med stort engagement, hvilket var en kæmpe gave for at holde motivationen i skak for de mange udøvere.

Vejret startede dog lidt gråt og trist, men blev heldigvis skiftet ud med uovertruffent solskin dét sekund, hvor de første svømmere ramte vandet. Den resterende dag bød på fuld solskin og en let brise som dog drillede lidt på cykelturen, men var optimalt på løbeturen. Dette resulterede vist også i, at både publikum og atleter nok havde brug for lidt aftersun, da dagen var omme.

Skal du løbe over målstregen næste år?

Kunne du være klar på en kvart jernmand i 2023, så er der åben for tilmeldning her: https://runraces.bbtiming.com/event/71.
Du kan også selvfølgelig også stille dig op og nyde synet af både topatleter og hverdags motionister, når Karrebæksminde Triatlon rykker ind i vores skønne by næste sommer.

Er dette for stor en mundfuld eller har du blot ét område, som fx. svømning, hvor du bare er som “fisk i vandet” – så er heldet med dig.

Karrebæksminde Triatlon kan nemlig gennemføres som duatlon, hvor du skal finde to andre som er villige til enten at svømme, cykle eller løbe.
Det er ofte sjovere at gøre tingene i fællesskab og på den måde kan du være en del af et team med din familie, venner eller kollegaer.

Om Karrebæksminde Triatlon

Det er Sydsjællands største triathlon stævne og er en kvart Ironman for alle, der er klar på en udfordring. Karrebæk Triathlon har tradition for at samle familien og fællesskabet, hvor den gode stemning er i højsædet. Læs mere her: www.kbaektri.com

Ses vi næste år? Vi hepper hvert fald med på sidenlinjen ved Karrebæksmindefjord!

(Fotos: Kongsgaard Foto)