Enø og Karrebæksminde

Smukke omgivelser

Enø er en lille Ø liggende i forlængelse af Karrebæksminde. Enø og Karrebæksminde er kendt for den skønne sandstrand og den helt utrolig skønne natur.

Inden du passerer broen mødes du af “Karrebæk Kanalens” pulserende liv på den ene side og en smuk solopgang over Enø på den anden side. Besøget i Karrebæksminde er noget helt enestående.

Der er plads til ro og fordybelse og kun et stenkast fra fjorden, og vandet finder du vores dejlig lyse møde og selskabslokaler. Området med det store græsareal foran lokalerne, giver jer rig mulighed for udendørsaktiviteter og teambuling.

I Karrebæksminde kan der sagtens klares indkøb, da der både er SPAR og Netto lige om hjørnet, samt bageri og fiskehandlere. Hvis dagen skal sluttes af i hytterne med en god bid mad er der bestemt mulighed for det også.

Kun 1t fra København

Karrebæksmindefjord ligger kun 1 times kørsel fra København og 12 km fra Næstved indre by.

Offentlig transport

Hvis ankommer med tog til Næstved, og skal videre til Karrebæksmindefjord kan i benytte busrute 603 som stopper lige ved døren.

Rutevejledning

Til dig der kommer fra motorvejen ind mod Næstved.

Inden du kommer ind til Næstved center vælger du afkørslen i rundkørslen mod Næstved Nord. Kør ad omfartsvejen hele vejen mod karrebækvej. På den måde undgår alt trafikken i byen.