Deltag i eller afhold et kursus

Kurser hos Karrebæksminde

Hos Karrebæksmindefjord bliver vores lokaler ofte benyttet til andet end fester, møder og konferencer. Faktisk er det kun fantasien, der sætte grænser.

Herunder finder du nogle af de kurser/events, som har været afholdt, eller skal afholdes, i vores lokaler.

Kurser

ChatGPT

På dette endagskursus hjælper vi dig godt igang. Efter kurset vil du være istand til at inddrage ChatGPT i alle forretningens arbejdsopgaver... istand til at inddrage ChatGPT i alle forretningens arbejdsopgaver
6. juni

SMILFONDEN

Bootcamp for SMILFONDEN og deres familier. SMILfonden er en velgørende forening, der støtter børn med alvorlige og kroniske sygdomme på tværs af diagnoser. De giver børnene og deres familier et bedre liv ved at skabe stærke, værdifulde fællesskaber og øge deres livskvalitet.
Afholdt

Morten Albæk

Fyldt hus med foredrag med filosoffen Morten Albæk. Vi blev klogere pp spørgsmålet, hvordan det kan lade sig gøre, at vi som et af verdens rigeste og mest lykkelige folkeslag samtidigt kan være så hårdt ramt på vores mentale velbefindende – målt på antallet af mennesker, der lider af stress, angst og depression.
Afholdt

Afhold dit event/kursus hos os

Lad os gøre det nemt for dig. Vi hjælper med at skabe en hyggelig og mindeværdig begivenhed, der virkelig sætter prikken over i’et. Ring til os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan hjælpe med at nå dine mål.