LOKALER

LOKALER MED UDSIGT

Karrebæksmindefjord har møde- og konferencelokaler, der kan rumme 120 gæster.

Det vidt forskelligt hvor mange der er til møde eller konference, men vi har pladsen også til god afstand.

Vi er placeret i den skønneste natur med udsigt til Karrebæksminde fjord, adgang til et stort gård- og terrasse miljø – og 200 meter til en af Danmarks bedste badestrande. Der forefindes nyeste AV-udstyr i alle lokaler. Adgang til toiletter, terrasseområde og grønt aktivitets område.

ENØ SALEN

FJORDEN

ENØ SALEN er vores største og mest bookede lokale.
Lokalet har fantastisk akustik, naturligt lysindfald og direkte udgang til stort terrassemiljø.

Se mere

FJORDEN er med vinduesparti hele vejen rundt, som skaber et lyst miljø og er dermed et oplagt valg af lokale til at afholde jeres møde eller konference i.
Her er udsigt ud over Karrebæksmindefjord og gårdmiljøet, samt direkte udgang til terrassemiljø og et hyggeligt stengærde med vand.

Se mere

UDSIGTEN

KYSTEN

UDSIGTEN er et mindre og eksklusivt lokale som er placeret på 1.sal.
Lokalet er lyst og indbydende og med to store vinduespartier, som kan slåes helt ud, er der fantastisk udsigt ud over terrassemiljøet, Karrebæksmindefjord og den smukke natur på Enø.

Se mere

KYSTEN er vores nyeste lokale med nyt interiør, og en skøn udsigt til gårdmiljøet og fjorden, som skaber smukke og lyse omgivelser i lokalet. Lokalet har også udgang til vores terrasse- og gårdmiljø.

 

Se mere

Op til 120 personer

ENØ SALEN

ENØ SALEN er vores største lokale.
Her er der plads op til 120 personer. Lokalet har fantastisk akustik, naturligt lysindfald og direkte udgang til stort terrassemiljø.

Se mere

Op til 40 personer

FJORDEN

FJORDEN er med sine store lyse lokale det oplagte lokale til at afholde jeres møde eller konference i. Lokalet kan rumme op til 40 personer. Her er alt nyt, og med udsigt til gårdmiljø og fjorden skabes der smukke rammer om selskabet.

Se mere

Op til 40 personer

KYSTEN

KYSTEN er vores nyeste lokale med plads op til 40 personer.
Her er alt nyt, og med udsigt til gårdmiljø og fjorden skabes de bedste rammer om selskabet.

Se mere

Op til 10 personer

UDSIGTEN

UDSIGTEN er et mindre og eksklusivt lokale hos Karrebæksmindefjord. Her er der plads til 10 personer. Det er lyst og indbydende og der er en fantastisk udsigt til den smukke natur på Enø.

Se mere

BOOK GERNE EN RUNDVISNING 

NOGLE GANGE SKAL TING BARE SES…

Klik her

Vil du vide mere?

Udfyld kontaktformularen eller kontakt os på: +(45) 50 73 39 86 eller velkommen@kbfjord.dk og lad os hjælpe dig videre med at holde livets fest.

De bedste hilsner, Signe