Hvorfor Karrebæksmindefjord?

Lidt om os

Hos Karrebæksmindefjord på Enø, ved Karrebæksminde får du naturskønne områder, nyistandsatte lokaler og mulighed for overnatning.

Vores lokaler er lyse, med god akustik og er udstyret med professionelt AV-udstyr.

Du får en professionel samarbejdspartner der kan skræddersy dét arrangement du har brug for, uanset om det er i privat- eller virksomhedsregi. 

Med skøn natur udenfor døren, tilbagetrukket fra byen og med overnatningsmulighder for +100 mennesker var Karrebæksmindefjord et oplagt valg.

Favicon

Med havet som nabo

Karrebæksmindefjord er placeret i et stille sommerhusområde der gør det til det naturlige valg, hvis I ønsker et sted med skøn natur og fred og ro.
Med 1 times kørsel fra København og 17 min fra Næstved, kan I holde et ugeneret arrangement, hvor gæsternes fokus ikke distraheres.
Samtidig er der mulighed for overnatning i vores nyistandsatte ferielejligheder, der byder på Hästens senge, terrasse og sauna.

Enø er en lille Ø liggende i forlængelse af Karrebæksminde. Enø og Karrebæksminde er kendt for den skønne sandstrand og den helt utrolig skønne natur.

Inden du passerer broen mødes du af “Karrebæk Kanalens” pulserende liv på den ene side og en smuk solopgang over Enø på den anden side. Besøget i Karrebæksminde er noget helt enestående.

Der er plads til ro og fordybelse og kun et stenkast fra fjorden, og vandet finder du vores dejlig lyse møde og selskabslokaler. Området med det store græsareal foran lokalerne, giver jer rig mulighed for udendørsaktiviteter og teambuling.

Din værtinde

Signe Mayland, Møde og Konferencechef

Siden 2021 har Signe hjulpet med alt det praktiske og koordinering af selskaber, møder og konference. Hun er aldrig længere væk end en mail eller opkald, hvis du skulle have spørgsmål.

Det vil Signe som byder jer velkommen til Karrebæksmindefjord.

Godt at vide

I Karrebæksminde kan der sagtens klares indkøb, da der både er SPAR og Netto lige om hjørnet, samt bageri og fiskehandlere. Hvis dagen skal sluttes af i hytterne med en god bid mad er der bestemt mulighed for det også.

Offentlig transport: hvis ankommer med tog til Næstved, og skal videre til Karrebæksmindefjord kan i benytte busrute 603 som stopper lige ved døren. Se bus afgange på rejseplanen.

Rutevejledning: til dig der kommer fra motorvejen ind mod Næstved. Inden du kommer ind til Næstved center vælger du afkørslen i rundkørslen mod Næstved Nord. Kør ad omfartsvejen hele vejen mod karrebækvej. På den måde undgår alt trafikken i byen.

Parkeringsregler: Vi gør opmærksom på at der er nye regler om parkeringsforhold hos Karrebæksmindefjord. Hvilket betyder at du skal registrerer dig på én af vores parkeringstablets, når du ankommer. Du kan du igennem din parkerings app få 2 timers gratis parkering, herefter er der betaling. Vi anbefaler derfor at du altid sørger for at henvende dig til os og registeret din bil.