REFERENCER

Det siger vores gæster

De fysiske rammer I har skabt sammen med de skønne omgivelser, skærper fokus på det vi er samlet for, når vi er hos jer. Der er som at træde ind i en boble - og det er vigtigt for udbyttet af dagen/dagene.

Hvad jeg hørte fra deltagerne var, at det var perfekte rammer til at skabe gode læringsforhold. Forplejningen er som altid pletfri.

Vi glæder os altid til at være på Karrebæksmindefjord.

Kim Risom RasmussenForstander, Hollænderhusene

Tak for et SUPER fint ophold hos jer - det var så fint og de mest fantastiske lokaler.
Det er helt sikket planen, at vi kommer igen næste år. Tak til jer alle.

Jane FalsterFormand Røde Kors Vestlolland

Det var en super god oplevelse at være i Jeres lokaler – og beliggenheden, den findes bare ikke bedre. Mad og hvad vi ellers blev budt på, var rigtig rigtig fint. De bedste anbefalinger herfra.

Nykredit Erhverv

Jeg har været virkelig glad for vores samarbejde, og jeg vil helt sikkert tænke på jer, næste gang jeg skal lave et arrangement! I har været så søde til at svare på mine mange spørgsmål op til arrangementet. Det hele spillede helt perfekt, da vi var hos jer.

Mette LøgstrupEventKoordinator, Kbh Kultur og Fritidsforvaltning - Københavns Kommune

En fantastisk lokalitet hvor kvalitet, fleksibilitet og skønne omgivelser går op i en højere enhed.
Super værter – professionelle, imødekommende og meget nærværende. Man er hurtigt på hjemmebane, og føler sig klar til at tage imod sine gæster. Det er to virkelig gode besøg.

Henrik SkovlyVicekaptajn, Team Rynkeby Storstrøm

Vi havde et rigtig godt ophold i Karrebæk. Vi nød de gode muligheder for at være ude, dette både ved de dejlige udenoms arealerne. Aktiviteterne ved husene og gåturen til stranden og hyggen i byen. Vi har været rigtig tilfredse med jeres hjælp og gode service. Mødelokalet fungerede rigtig fint. Tak for det. Vi kommer igen til næste år, ved samme tid.

Helle SchelhaseLyngby Taarbæk kommune

Tak for i går – det var super faciliteter - og det gode vejr og de smukke omgivelser viste sig jo fra sin bedste side. Flere af deltagerne udtrykte stor tilfredshed med jeres sted.

Mia BrandtKriminalforsorgen

Tusind tak for lån af Enø Salen her i weekenden! Trods liiidt for mange benspænd med corona og brolukning, så endte det alligevel med at blive en fantastisk dag i de smukkeste omgivelser. Enø Salen er virkelig et dejligt lokale, og vi og vores gæster nød også det gode vejr udenfor i loungeområdet.
Tak for fleksibiliteten omkring hele arrangementet. Muligheden for levering til og opbevaring i kælderrummet inden brolukningen var en kæmpe hjælp, ligeledes at vi kunne ind før tid om fredagen, og at vi måtte blive lidt længere om søndagen. Og selvfølgelig ikke mindst at der var mulighed for at køre ting frem og tilbage i minibussen. Mange tak for det! 🙂
Vi glæder os allerede til at vi skal afholde vores næste fest i Enø Salen i 2022, dog satser vi på at Græshoppebroen er fit for fight, så vi kan køre lige til døren til den tid 😉

Kristian og Helle ØsterholmPrivat arrangement